Дневен хороскоп за 1 май

Овен

Голям процент от Овните са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс.  Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

YouTube

Телец

В петък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Близнаци

В петък отделете време за хобитата си. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Голяма част от вниманието Ви е посветено на семейството и децата. Петък е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Близнаците. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без Вашето участие. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Днес проведете консултации.

Рак

В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от Ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Бъдете милостиви – дайте работа и изява и на някой друг. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията Ви. Днес всичко тръгва по вода.

Лъв

Петък ще внесе известно вълнение сред Лъвовете. Днешният ден е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви ангажименти. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Днес е ден за почивка и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Днешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Дева

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Добри възможности за парични печалби предоставят активните действия в деловата сфера. В случай, че не сте готови за такъв стил на работа, ще възникнат остри противоречия, които ще провалят желаната реализация. Бъдете внимателни в избора на партньори. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Везни

Днес имате куп неща за вършене. Притеснени сте и без желание за работа. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Денят ще бъде изпълнен с напрежение – добре ще е да се погрижите за здравето и най-вече за спокойствието си, тъй като те са тясно свързани. В заключение, Утреднес помислете, а утре ще действате по-уверено.

Скорпион

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Днешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Бъдете активни в спорта. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Стрелец

Петък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Не допускайте колебанията да забавят работата Ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Козирог

Днес сте с променливо настроение. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси, доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. Не допускайте колебанията да забавят работата Ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Водолей

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Риби

Петък ще е благоприятен ден за Рибите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството Ви. Имате доста неща за вършене днес, но това най-вероятно е, защото Вие едва ли можете да стоите без работа. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Намерете начин да се отпуснете.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе