Цветни лехи ще красят центъра на Исперих

Вчера, веднага след като бяха доставени, стартира засаждането на пролетно-летни цветя в централната градска част на Исперих. Служители на администрацията оформиха цветните лехи и засадиха пъстри бегонии.

„Предвиждахме да зацветим още пространства в града, но предвид тежкото икономическо положение, в което сме поставени заради кризата, предизвикана от корона вируса, преценихме, че трябва да преосмислим приоритетите си и да бъдем по-ефективни в разходите, които правим“ – сподели кметът на общината Белгин Шукри.

YouTube

Пролетната залесителна кампания в Исперих старнира още през март, когато 700 дръвчета от вида бреза, явор и бор, безвъзмездно предоставени от gorata.bg, бяха засадени в различни части на града и в населените места на общината.

Междувременно служителите на администрацията оформят нов кът за отдих зад тото пункта до автогарата. Замърсеният до скоро терен вече е облагороден. Площта е затревена, засадени са туи и предстои да бъдат монтирани пейки.

Razgrad News призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе