Дневен хороскоп за 3 май

© Pixabay.com

Овен

Във всичко трябва да се стремите да постигнете единство и мяра. Това означава, че в нищо и никъде не бива да допускате неумереност: в храната, пиенето, спането, в трупане на материалното, пресищане с информация, в острите усещания.

YouTube

Телец 

Денят има позитивно влияние. Нараства Вашето жизнено и енергийно равнище. Благоприятно време за благоустройство на жилището. Удачен ден за общуване, да изгладите влошени отношения, установяване на контакти.

Близнаци 

Всички неприятности принадлежат на миналото. Гледайте ведро и с вяра напред. Помнете, че не обстоятелствата на живота, а отношението на човек към тях го правят щастлив или нещастен.

Рак 

Вземете превантивни мерки относно Вашето здраве като лека диета, топла вана, редовен сън и пълноценен отдих. Отделете достатъчно време на почивката си днес. Днес не трябва да изглеждате като преуморен страдалец, строг аскет или робот.

Лъв

Денят носи положителни вибрации. Имайте готовност да приемете светът, да го разберете, да го преодолеете, да го пресътворите. Продължавайте да следвате Вашия еталон за пълноценно изживян живот. 

Дева

Координирайте Вашите действия. Множество дреболии могат да развалят настроението Ви и да Ви извадят от равновесие. Не влизайте в спорове днес, едва ли ще намерите обща платформа в разбиранията си.

Везни

Опитайте да се настроите лирично. Намерете бързо противоотрова срещу лошото настроение. Усетете необятността на битието. Скотското опиянение от примитивни удоволствия не е за Вас.

Скорпион

Необходимо е умение да се премине по ръба на острието, но не играйте опасни игри. Вие може да се принасяте в жертва, но нямате право да искате това от другите в името на Вашето дело.

Стрелец

Вашата енергия и увереност за момента са на високо ниво. Не е изключено днес Вашите действия да носят импулсивен характер. При вземане на решения, първо се вслушайте във вътрешния си глас.

Козирог

Троянският кон във Вашата крепост е прекомерната Ви гордост. Днес е ден за опрощение греховете на близките. Усмихнете се и започнете на чисто. Не забравяйте, че разумният съвет е лекарство, чийто състав не бива да бъде променян. Остава да го изпълните.

Водолей

Днес потърсете отново себе си. Уединението ще Ви помогне за това. Отделете си достатъчно внимание, поглезете се, намерете си някакво развлечение, докато се почувствате по-добре. Подарете си сами този ден!    

Риби

Нека маниерите Ви бъдат естествен израз и продължение на Вашите доби постъпки. Прекарайте нощта си в някой топъл и уютен кът, където незнайни сили и плашещи съблазни не биха могли да Ви стигнат.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе