Най-възрастният жител в Кубратско навърши 104 години

Днес свой рожден ден отпразнува най-възрастната жителка на община Кубрат – 104-годишната Юммюш Адил, съобщават от пресцентъра на Община Кубрат. По повод празника на баба Юммюш тя беше поздравена лично от кмета на село Мъдрево Салим Мустафа, както и от нейни близки и приятели.

Столетницата е родена през далечната 1916 г. и през целият си живот е била много трудолюбива, много човечна, добра приятелка и съсед – споделят с усмивка близките на най-възрастния жител на лудогорската община. Поздравления днес бяха отправени и от кмета на Община Кубрат Алкин Неби, както и от името на местната управа в селото.

YouTube

В деня на забележителната Ви годишнина приемете моите поздравления от все сърце и със синовно уважение! Пожелавам Ви здраве и бодър дух!„, гласи поздравителния адрес на кубратския градоначалник. „Вие сте гордост за Мъдрево! Пожелавам Ви да бъдете здрава още дълги години, за да се радвате на обичта и уважението на своите близки, приятели и роднини!„, казва и в своето поздравление кметът на селото Салим Мустафа. Баба Юммюш споделя, че дълголетието й се дължи предимство на спокойствие и здравословен начин на живот.

Razgrad News призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе