Дневен хороскоп за 5 май

Овен

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Днес трябва да избягвате пътувания, работа или контакти с хора в чужбина, а в дома си – конфликтните ситуации. От неочаквано място може да получите пари. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Днес Овните са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

YouTube

Телец

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Днешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение,то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Днес може да останете доволни от добре свършената работа, а при някои от Вас удовлетворението ще има и финансова страна. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Бъдете оптимисти.

Близнаци

Вторник е успешен ден за Близнаците. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за обучение, за работа или отношения с чужденци. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Рак

Вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Анализирайте действията си. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Днес всичко тръгва по вода.

Лъв

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес Лъвовете ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Грешките на Вашето работно място са породени от вашата доверчивост. Днрс е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Във вторник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Бъдете оптимисти.

Дева

Вторник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Днешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Днешният ден ще е добър за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви задачи. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. В заключение Вторник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Везни

Вторник се оказва по-спокоен ден за представителите на Везни, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега.Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. От сутринта получавате няколко предложения за допълнителна работа. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Скорпион

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с Вас. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Днешният ден ще е добър ден за основаване на партньорство. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Стрелец

Днешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които можеда развиете. Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите Ви. Вечерта се посветете на семейството си. Бъдете дипломатични и тактични.

Козирог

Във вторник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Вторник е успешен ден в значителна степен за Козирозите. Сполуката Ви се свързва с реализацията на финансови и материални цели, със сделки и успешни контакти в обществените среди. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Днешният ден ще не е благоприятен за професионални изяви и пътувания, както и за работа или контакти с хора, свързани с чужбина. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Водолей

Във вторник за представителите на зодия Водолей възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Днес определено не Ви е ден за харчене. Обърнете внимание на здравето си. Днес е ден за домашни дела. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията Ви. Днешният ден ще е идеален за срещи и провеждане на делови разговори. Днес Водолеите са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Риби

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Отидете на работа в добро настроение. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Днес е по-добре да не пътувате.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе