Община Исперих обяви онлайн конкурс, посветен на 24 май

С оглед на създалото се извънредно положение в страната, причинено от пандемията на корона вируса, и забраната за организиране на масови мероприятия, тази година няма да можем да отбележим светлия празник на буквите и културата по традиционния начин – с празнично шествие и емоционална програма. Но съвременните технологии и нашите талантливи деца ще ни помогнат да усетим духа на този специален ден, съобщават от общината.

По случай Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост Община Исперих организира онлайн конкурс за рецитация на стихотворение и авторски поздрав/авторско послание, посветени на празника.

В конкурса право на участие имат всички деца от подготвителните групи на общинските детски градини и учениците от I до XII клас, записани в общинските училища. Всеки участник ще получи грамота, а отличените трима във всяка категория ще получат и предметна награда.

Всички, желаещи да участват в конкурса, следва да заснемат своите изпълнения на видеозапис и да ги изпратят до 17 май /включително/ на следния имейл адрес: [email protected] Най-добрите от тях ще споделим на 24 май на официалната фейсбук страница на Общината.

Очакваме Вашите празнични изпълнения!

Макар и у дома, нека заедно отпразнуваме празника!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]dm petroleum

Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе