Дневен хороскоп за 10 май

Овен

Голям процент от Овните са подвластни на отлично настроение в неделя, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Очаквайте предложение за спешна, но добре платена работа. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Отделете време за семейството си. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Днес всичко тръгва по вода.

Телец

Неделя носи успех на Телците. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Постигнете поставената цел като вложите силите си в работа. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Близнаци

Неделя ще внесе известно вълнение сред Близнаците. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Очаквани парични постъпления вероятно ще се отложат за няколко дни. Не напускайте работа сега, освен ако нямате нещо сигурно, или ако не Ви отправят конкретно предложение – не се знае кога ще намерите нещо подходящо. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.

Рак

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Очаква Ви нова любов. Може да се погрижите за здравето си – занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Днешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. Работата навън ще Ви освободи от домашните задължения. Намерете начин да се отпуснете.

Лъв

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за Вас). Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Днешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Избегнете усложненията в работата Ви, които могат да доведат до проблеми в отношенията и до провал на започнатите задачи. Бъдете оптимисти.

Дева

В неделя е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Добре би било неделя да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Ще се заемете с нова и приятна работа. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Везни

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Днешният ден ще не е подходящ за професионални изяви и за бизнес. Бъдете внимателни в действията си.

Скорпион

Неделя е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Има дни, в които никой не се сеща да Ви потърси, но днес ще сте обект на интерес от няколко посоки. Лошото в цялата работа е, че ще Ви поканят на няколко партита и ще се чудите къде точно да отидете. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Неделя е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Скорпионите. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Стрелец

Неделя е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Стрелците. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Един ден на дълбоко потапяне в себе си, а там какво се крие вече е друга работа. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Козирог

В неделя отделете време за приятелите си и за хобитата си. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Всички представители на Козирог са длъжни да действат по такъв начин в деловата и социалната сфери, който без съмнение ще ги доведе до пълна стабилизация. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството Ви. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Бъдете деликатни, но твърди.

Водолей

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Ще Ви зарадват приходи. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. В неделя обърнете внимание на колегите си и на ситуацията на работното си място. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Риби

В неделя заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Днес голяма част от Рибите ще останат очаровани от нечие изпълнено обещание. Още по-приятното е, че ще промените програмата си за днешния ден, което пък ще доведе до осъществени неочаквани делови цели. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. В заключение, неделя не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Върни се горе