Нуждаещите се в Кубрат получиха дарението от Лудогорец

Продукти от първа необходимост получиха крайно нуждаещи се жители на община Кубрат. Дарението бе предоставено днес от „Биовет“ и ПФК Лудогорец“. Инициативата е на собствениците на футболния клуб и фармацевтичния завод на Кирил и Георги Домусчиеви.  Община Кубрат и останалите общини в областта получиха днес пакетите с продуктите от първа необходимост на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград. Солидното дарение за Кубрат от общо над 400 кашона с хранителни продукти бе предоставено до всички населени места в общината.

YouTube

Изпълнението на задачата извърши лично градоначалникът Алкин Неби, който сподели, че хранителната помощ ще бъде разпределена справедливо и за наистина крайно нуждаещи се домакинства. Нуждаещите се семейства ще получат пакети месни колбаси, сирене, кашкавал, брашно, захар, олио, макарони, прах за пране, предпазни маски и други хранителни и нехранителни продукти. Дарението е част от социалната политика на шампионите в региона.

Помощта в Кубратско вече се раздава в селата Беловец, Бисерци, Божурово, Каменово, Равно, Задруга и др. Кметът Неби благодари за предоставената помощ и сподели, че тя е необходима във времената на криза и тежки моменти.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе