Как да разраснем бизнеса си по време на пандемия?

Вече два месеца светът сякаш спря. Случи се онова, което никой не е предполагал, че може да ни достигне – стоим „заключени“ в своите домове, учим докато си лежим в леглото и пием кафе, разходките са мираж, излизаме само с основателни причини, но най-трудно от всичко се оказва липсата на работа. Хиляди хора се оказаха безработни, фирмите не могат да се справят дори и с помощите от държавата.

Изход от тази ситуация ни дава онлайн пространството. Посредством напредналите технологии и интернет, много хора успяха да запазят работните си места и да работят от вкъщи. Освен работа, онлайн мрежата ни предлага всичко, от което се нуждаем – можем да посетим световно известни галерии чрез виртуални разходки, да „присъстваме“ на различни събития и концерти, да си поръчаме хранителни продукти или услуги на адрес и пр.

YouTube

Понякога, подобни стресови и неочаквани моменти могат да ни донесат не само негативи, но и дивиденти. Разбира се, това не е възможно за всички, но има сфери и ниши на бизнеса, които могат да се справят много по-добре от очакваното, стига да обмислят добре ситуацията и да се възползват от нея максимално.

Ако все още бизнесът Ви не е популяризиран в онлайн пространството, то това е перфектното време да инвестирате точно в това. Насреща могат да Ви бъдат от полза специалистите от Дигитална маркетинг агенция Marketing Vision, която е базирана в град Разград. Агенцията е специализирана в дигиталния маркетинг, изработката и поддръжката на уеб сайтове и онлайн магазини. Фирмата предлага и различни бизнес решения в зависимост от сферата.

Може да оставите бизнеса си в техни ръце и да разчитате на тяхната помощ при изграждането на Вашата онлайн реклама. Сред услугите, които фирмата предлага, са видео заснемане и въздушна фотография с дрон.

С Marketing Vision може да се свържете чрез:

Телефон: 087 882 6892
E-Mail: [email protected]
или на място в офиса им, на адрес жк „Освобождение“ №5, до Speedy.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе