Повече от 3500 плащания са извършили клиентите на ЕНЕРГО-ПРО през сайта на компанията за месец

За малко повече от месец над 3500 плащания са направили клиенти на ЕНЕРГО-ПРО Продажби през най-новия канал на компанията за погасяване на месечни задължения за консумирана електроенергия. Новата опция за онлайн разплащания стартира на 23 април и данните на дружеството показват, че редица клиенти са се възползвали от възможността да заплатят сметките си за електроенергия без да се налага да посещават физически офис на компанията или някой от нейните партньори. Статистиката сочи, че за периода от 23 април до 26 май среднодневно над 100 плащания са извършвани през интернет адрес https://vp.energo-pro.bg/.

Единственото условие клиентите да се възползват от съвременния начин за извършване на плащане е да разполагат с дебитна или кредитна карта. При достъпване на посочения интернет адрес клиентът е необходимо да въведе 10-цифрения си клиентски номер, за да получи информация за дължими суми за електроенергия. В случай че има налични такива, може да погаси задълженията си бързо, удобно и сигурно, като за това не дължи никакви допълнителни такси. С оглед епидемиологичната обстановка в страната този начин на плащане е възможност клиент да заплати задължението и на свой възрастен близък/роднина, за да не се налага същият да напуска дома си и да посещава обществени места като центровете за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО или офис на някой от партньорите на компанията.

YouTube

Възможността за онлайн разплащане е достъпна от всеки компютър или мобилно устройство с налична интернет свързаност, не е обвързана с работно време и е активна денонощно 7 дни в седмицата.

Останалите канали за разплащане на месечни сметки за електроенергия остават на разположение, а пълният им списък е видим на адрес: https://www.energo-pro.bg/bg/Nachini-na-plashtane-Bitovi-klienti за битови клиенти и https://www.energo-pro.bg/bg/Nachini-na-plashtane-Stopanski-klienti за стопански клиенти на регулиран пазар.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе