Дневен хороскоп за 28 май

Овен

Не пришпорвайте събитията понеже може да допуснете сериозни грешки в професионалната сфера. Възможно е да Ви изненадат хора, които скоро не сте виждали или сте прекъснали отдавна отношения с тях.

YouTube

Телец 

Днес можете да изпаднете в сложно положение. Можете да успеете, но само ако имате надежден помощник и не по-малко от Вас заинтересован от крайния резултат. Ако такъв човек до Вас няма, то е редно да се откажете от намеренията си.

Близнаци

Не бъдете прекалено усърдни днес. Хвърлените Ви усилия ще са значителни, а резултатите доста скромни. Еднакво трудно Ви е да изберете и вярната цел, и оптималните способи за постигането й.

Рак 

Днес няма да се вслушвате много в здравия разум. В безперспективни проекти сте склонни да хвърлите много сили в отчаяни опити да ги реализирате. Ловък манипулатор около Вас умело си играе с Вашите чувства. 

Лъв

Не проявявайте небрежност и още по-малко безотговорност в партньорските си взаимоотношения. Прекомерното отдаване на каквито и да е удоволствия би могло да Ви донесе известни проблеми.

Дева 

Ще имате възможност да поставите точката на по-рано започнали дела, които ще донесат малко по-късно придобивки и морално удовлетворение. Ако изпитвате недоволство към околните, то прекарайте времето в изолираност от тях.

Везни

Не се осланяйте твърде на чуждото мнение, като пренебрегвате собственото. Не разкривайте всичките си планове пред другите. Така ще ги защитите от чужди посегателства без да рискувате провалянето им.

Скорпион

Ще бъдете в нелекото положение да правите избор между собствените си делови интереси и тези на приятелите. Тези, които са сами, ще са склонни да се влюбят от пръв поглед и то в не особено неподходящ човек.

Стрелец 

Вие предчувствате скорошните промени в живота си и започвате да се подготвяте за тях. Не се надявайте обаче да успеете да съчетаете новото с привичното. Мислете за добър вариант на развитие на събитията.

Козирог

Давате на околните добър пример и заслужавате похвали. В семейството, в приятелските отношения и в работата си сте верни на собствените си идеали. Честността и предаността са похвални качества, с които щедро Ви е дарила природата.

Водолей 

Избягвайте да експериментирате, не се поддавайте на манипулации. Хора, които Ви убеждават, че можете да придобиете желаното с помощта на рисковани авантюри или Ви лъжат, или не разбират сложността на положението.

Риби 

Дайте си малко отдих и не се нагърбвайте с непосилни задачи. Ако имате неприятности, то те ще са дребни, но емоционалното Ви състояние се нуждае от подкрепа, затова се обърнете към близките си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе