Бански костюми за всеки: Какви са тенденциите тази година?

 Кой казва, че само жени с фигурата на модел могат да следват модните тенденции при избора на бански? Просто изберете интелигентнофокусирайте се върху цветовете, мотивите и кройката.

 Когато купувате бански костюм е добре да вземете предвид използвания материал. Добрата изработка е важна предпоставка, за това банският костюм да издържи по-дълго от едно лято. В наши дни обаче можете да избирате и според технологията. Знаете ли, че има бански костюми със слънцезащитен фактор?

YouTube

И така, какво ще се носи през лятото на 2020 г.? Ето пет основни тенденции за предстоящия сезон, които не само изглеждат добре, но и изглаждат всяка фигура.

  1. Геометрия и прорези

Просто добавете червено червило и шапка с широка периферия и ще се превърнете във филмова звезда. Точно така работи банския костюм с асиметрична кройка или с прорези. Ако изберете този тип бански, умело ще отклоните вниманието, например, от по-големия корем.

Дамски цял бански Vallarta 69,99 лв.

Банският Vallarta залага на перфектно сложна кройка. Има скрити подплатени чашки със свалящи се подплънки. Така можете сами да коригирате обема в горната част.

  1. Вображаем връх

Особено, ако имате по-малък бюст, изберете бански костюм с пищно декорирана горна част. Такива модели са украсени с допълнително проектирани презрамки, кантове или възли. Модерните геометрични модели също ще сработят прекрасно.

Дамски бански от две части Jaycee 169,98 лв.
Горнището с подплатени чашки има подвижни подплънки, които създават красиво деколте. Леко блестящият ефект също оптически придава обем на гърдите.

  1. Умен кант

Ако пък оптически искате да намалите бюста, изберете горнище съставено от два цвята. Различните кантове могат умело да се използват и за долнището – коремът изглежда по-малък, а бедрата – по-тесни.

Дамски бански от две части Cara 01 111,98 лв.

Една от най-популярните кройки. Меко подплатени чашки за перфектна опора. Бикините се регулират отстрани, така, че можете да ги свиете при нужда.

Дамски цял бански Avantgarde 116,99 лв.

Магията на канта може да се приложи и на целите бански. Тъмните части отстрани оптически стесняват и оформят фигурата. Черният цвят в долната част на банския пък визуално стеснява бедрата.

  1. Долнище в тъмен цвят

Ако имате по-големи задни части от на Ким Кардашиян, това не означава, че трябва да ги криете. В края на краищата, тя също ги показва с гордост. Вместо долнище тип „прашка“, обаче, изберете бикини в класическа кройка. Можете да се спрете и на такова с по-висока талия.  Но много по-добре е да изберете долнище в тъмен или черен цвят вместо цветно такова – просто балансирайте умело.

Дамски бански от две части Grenada II 116,98 лв.

Подплатените чашки в бардо кройка красиво подчертават линиите на гърдите, а бикините в бразилски стил ласкателно обрисуват дупето.

Дамски цял бански Mahonda 70,99 лв.

Бански номер 1 по елегантност! Банският е с пришити подплатени чашки и в допълнение на тъмната долна част има още един супер детайл: предната част е изработена по системата Tummy control, която без натиск оформя корема и талията.

  1. Цветна геометрия

На английски се нарича colorblocking: Изберете няколко шарени цвята, които не си пасват и ги поставете един до друг. Тенденцията, пълна с цветни контрасти и геометрични форми работи чудесно, дори, когато става въпрос за бански костюми. В крайна сметка, през лятото на всички възрасти са позволени луди комбинации.

 Дамски бански от две части Phoebe II 128,98 лв.
Оптимистично, цветно, просто перфектно лято. Бански костюми без метални елементи, всичко се завързва. Подвижните подплънки са скрити в триъгълните чашки, ръбовете на долнището ще бъдат оценени от дами с момчешка фигура – придават женствени линии на бедрата.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе