Ремонтът на улиците в Исперих е към края си

Проверка във връзка с изпълнението на ремонтните дейности на улиците в град Исперих извърши вчера, 29 май, кметът на общината – Белгин Шукри.

В хода на проверката стана ясно, че компрометираната асфалтова настилка по ул. „Средна гора“, която е една от знаковите улици в града, вече е изцяло подменена.

YouTube

С бързи темпове напредва и рекострукцията на ул. „Христо Ботев“. В момента се фрезова старата асфалтова настилка. Платното се подготвя за асфалтиране.

Успоредно с това се извършва подготовка на уличната основа на участъка около триъгълника пред Пътното. Извършено е чакълиране и предстои асфалтирането му.

Полагат се нови бордюри по ул. „Хан Аспарух“ и ул. „Искър“. Предстои двете улици да бъдат изцяло преасфалтирани и да се подмени с нова старата и износена тротоарна настилка по ул. „Хан Аспарух“.

С полагане на два пласта асфалтова смес преди дни приключи и ремонтът на ул. „Родопи“.

Заложихме над 3 милиона лева за ремонти на най-важните пътни артерии в града. С тяхната рехабилитация очакваме сериозно да се облекчи движението на моторните превозни средства и хората да си поемат глътка въздух. Убедени сме, че с общи усилия, с отговорност и с дисциплина ще променим облика на града!“, коментира градоначалникът.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе