МБАЛ-Исперих получи ценно дарение

Във времена, в които се намираме в състояние на война срещу невидим враг- пандемията с COVID-19 лечебното заведение в Исперих получи изключително ценно дарение – Генератор за озон TKZ-P98 от фирма „ОЗОНКЛИИНЪР“ ООД, управлявано от г-жа Русанка Жечева и г-н
Николай Ангелов.

Дарението бе връчено от представител на фирмата – госпожа Ева Жечева, която сподели, че са избрали да даряват на „МБАЛ-Исперих“ ЕООД, в знак на уважение и признателност към работата на д-р Заргар, както и заяви, че имат огромното желание да продължат да помагат.

YouTube

Дезинфекцията е най-важното правило в болничните стаи и кабинети за консултации. Дезинфекцията на работната среда и използваните инструменти е толкова важна, колкото медицинската намеса, която предстои.

Благодарение на фирма „ОЗОНКЛИИНЪР“ ООД в лечебното заведение ще се извърши дезинфекция с помощта на подвижен озонов генератор, защото озонът не оставя химични следи той е много ефективен и може да достигне до всички точки на помещението поради газовата си структура, намалявайки риска от предаване на болести.

Преносимите озонови генератори отстраняват бактерии, вируси и неприятни миризми. Озонът, създаден от озоновите генератори, може да достигне до всяко кътче на околната среда. Той унищожава вирусите, като атакува ядрото на нуклеиновата киселина и по този начин уврежда вирусната РНК. След унищожаването на тези частици озонът се разсейва и оставя дишащ кислород като единствен негов страничен продукт.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе