Стартира свободната продажба на билети за мача с Ботев (Пд)

Свободната продажба на билетите за мача с Ботев (Пд) от XXVI кръг на efbet Лига, който ще се играе в неделя (14 юни) от 18,45 ч. на „Хювефарма Арена“, стартира днес. Входните талони ще се продават на клубната база. За двубоя с пловдивчани са пуснати 3060 билета, спазвайки заповедта на Спортното министерство за отваряне на 30 процента от капацитета на „Хювефарма Арена“.

Важно! Изпълнявайки препоръките на Министерството на здравеопазването и Министерството на спорта ПФК Лудогорец няма как да предостави традиционните места на картодържателите, които все още не са се снабдили с билети. Те ще получат специален пропуск при показване на картата на касата.

YouTube

ПФК Лудогорец съобщава, че в неделя ще работи и касата на улица „Васил Левски“. Гишето отваря в 14,00 ч. В деня на мача касата на сектор „Гости“ ще отвори в 16,45 ч.

Цените на билетите за мача с Ботев (Пд) са следните:

Централна трибуна – 15 лв.
Сектор „В“ 3 и 4 блок – 15 лв.
Сектор „В“ 1,2,5,6 блок – 10 лв.
Сектор „А“ и „А1“ – 10 лв.
Трибуна „Моци – 8 лв.
Сектор „Гости“ – 8 лв.

За мача с Ботев (Пд) се продават и семейни билети.

ПФК Лудогорец напомня, че феновете трябва да се съобразяват със следните изисквания при покупката на билети от клубната база, както и при настаняването на стадион „Хювефарма Арена“:

– При покупка на билети на клубната база ще се допускат максимум по 2 човека във фенмагазина задължително с маски;
– По време на мача на стадион „Хювефарма Арена“ феновете трябва да сядат през две седалки, за да се спази изискването за физическа дистанция;
– Родител с дете или по-голямо семейство може да седне без ограничения;

Клубът поднася своите извинения на феновете за причиненото неудобство, но спазва стриктно заповедите и препоръките на Министерството на спорта и Министерството на здравеопазването относно превенцията срещу епидемията от COVID-19.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе