Ще се проведе конкурс „Ние сме България – нека говорят нашите автомобили“

От 19-ти до 21-ви юни ще се състои авто изложба-конкурс „Ние сме България“. Събитието ще се проведе на паркинга на Исторически парк, в близост до град Варна, които са организатори на конкурса.

Превозни средства от цялата страна ще могат да се включат в надпреварата за най-добре брандиран автомобил, в чиито дизайн трябва да присъстват изобразени български символи, знамена, мотиви, картини на историческа тематика, цитати или всичко, което допринася за повишаване на българското ни самосъзнание.

YouTube

В конкурса могат да участват всички видове превозни средства – автомобили, мотори, камиони и други. Брандирането с България и български символи и мотиви на автомобилите може да бъде чрез изрисуване, фолио или друго. Условието е всички участници паркират своето превозно средство, с което ще участват в конкурса, на паркинга на Исторически парк не по-късно от 12:00 часа на 18-ти юни като то не трябва да напуска територията на конкурса до приключването му, а именно три денонощия.

„Организираме тази авто-изложба конкурс, защото искаме да върнем истинското значение на българските символи в България. Вярвам, че тяхната роля е да ни обединяват.“ – споделя Ивелин Михайлов, организатор на конкурса и изпълнителен директор на Исторически парк, за мотивацията, с която е създадено събитието.

Конкурсът цели повдигане на българския дух и национално самосъзнание по един по-интересен и запомнящ се начин. „Това е като движеща се реклама на България“ – споделят още организаторите на конкурса.

Гласуването ще се провежда само на място, като няма да е обвързано с вход за посещение на Исторически парк. Всеки посетител на изложбата-конкурс ще може да гласува за своите фаворити, като така ще им помогне да спечелят една от трите парични награди.

Победителите на първо, второ и трето място ще получат, както следва 5 000, 2 000 и 1 000 лв.

Последните тенденции показват, че нациите, които затвърждават и демонстрират националната си идентичност, ще бъдат по-устойчиви в бъдеще, а също и по-интересни и желани за посещение от туристите. Организаторите на изложба-конкурс „Ние сме България“ придържат своите инициативи именно към тези тенденции.

Разберете повече за конкурса в това видео и на страницата на фейсбук събитието.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе