Бъдещето на спортните залози е в продуктовите иновации

Букмейкърите все по-често започват да търсят нови възможности за създаването на нов продукт, който да повиши значително удоволствието от играта. Не трябва да забравяме, че това е много сериозна индустрия, която трябва да продължи да еволюира, особено в толкова конкурентен свят. Съответно не трябва да се изненадваме, когато разберем, че в момента голяма част от букитата търсят онези допълнения, с които ще се отличат значително и ще зарадват своите фенове. В следващите редове ще ви запознаем с някои по-любопитни възможности:

1. Микро залозите са една много интересна възможност, която дава възможност за бързи печалби. Този вид залози се предлагат за краткотрайни събития или възможност за бързо предсказване на следващото събитие, което ще настъпи в играта. Докато някои почитатели с удоволствие прекарват времето си в статистики, други искат да се възползват моментално от скоростта на залагане. В този случай можем да забележим как има и почитатели на бързите залози, които с удоволствие биха проверили дали Меси ще вкара следващия пряк-свободен удар или дали Леброн ще успее да отбележи следващата тройка. Микро залозите разделят една спортна среща на събития и дават стотици възможности. Предлагането на подобна услуга изисква и разработването на адекватен софтуер, който да предава всички възможности и във всеки един момент да обявява потенциалните залози, но в близкото бъдеще ще можем да забележим услугата сред реномираните букмейкъри.

YouTube

2. Без значение дали харесваме лотарията или не, тя продължава да трупа интерес сред аудиторията. Фактът, че не се изискват никакви познания и всичко опира единствено и само до бързият отговор – дали печелиш или губиш, кара милиони хора всеки ден да закупуват своя талон. Букмейкърите възнамеряват да подобрят цялата система, но същевременно да използват добре познатия механизъм на играта, като по този начин ще съберат най-доброто от двата свята и ще доставят максималното удоволствие на професионалистите. Дори се споменава, че за разлика от традиционната лотария, тук ще има много повече печеливши играчи. Времето ще покаже как този казус ще бъде решен и какво ще предложи на аудиторията.

3. Залозите на електронни спортове са вече достатъчно популярни и букмейкърите отчитат сериозни успехи – годишните им приходи се изчисляват на суми от 13-15 милиарда долара. Това не е изненада, след като аудиторията е толкова сериозна и продължава да расте, докато пишем тези редове. Сайтът за анализ и оценка на букита – Efirbet.com вече следи с интерес кои букмейкъри залагат на този вид забавление и какви услуги предлагат на пазара. Основното предизвикателство ще е създаването на по-добра база данни и обогатяване на информационните полета, които са жизненоважни при поставянето на залог. До този момент можем да заявим, че се справят изключително добре, но това е поле, което търпи развитие.

4. Информационният блог за поставяне на залог е от особена важност, когато говорим за инвестиция – краткотрайна или дълготрайна. Именно този инструмент позволява на един играч да се запознае с фактите, да прецени силните и слабите страни на залога, както и да направи своя избор много по-лесно. Съответно с повече ресурс можем да бъдем сигурни, че ще има и повече щастливи играчи.

5. Домашната конкуренция е друг интересен вариант, който освен възможност за печалба, може да даде и много по-високо качество на живот. Това е интересно предложение, особено в ерата на здравословния начин на живот, високите технологии и възможността да бъдем във всяка точка на света с помощта на интернет връзка. Идеята тук е, че докато играчите по света залагат на различни атлети, в този случай всичко ще зависи от тях. Примерен залог може да бъде обвързан с физическата сила на играча. Представете си, че правите залог с приятел и проверявате кой първи ще се качи на велоаргометъра и ще измине 5 километра. Благодарение на умните технологии, подобна игра може да се направи по-лесно. Същото важи и за тичането сред природата, фитнес упражненията и още много други. А и нека бъдем честни, личните предизвикателства доставят удоволствие, а с поставянето на залог ще поставят нови хоризонти в бетинг индустрията.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе