Дневен хороскоп за 24 юни

Овен

Днес съдбата ще бъде благосклонна към Вас, но това не означава, че може да се развихрите и да си позволявате непозволени неща. Не се подавайте на изкушенията.

YouTube

Телец

Може да имате своите съмнения, но нямате право да изграждате подозрения и да ги изказвате срещу някого. Това може само да влоши нещата.  Запазете изводите  за себе си.

Близнаци

Днес ще усетите, че някой се опитва да Ви ограничава. Ще го разберете навреме, но е добра да си дадете сметка, че наистина имате нужда от това да спазвате някакви граници.

Рак

Днес не давайте обяснения никому. Не сте длъжни, особено пък ако не ви ги искат. Ако толкова Ви се говори – изчакайте до утре.

Лъв

Днес се опитайте да подхождате с повече чувство за хумор към всичко. Това е единственото, което ще може да направите, за да се почувствате по-добре и да излетете от всяка ситуация с достойнство.

Дева

Днес ще Ви се иска едновременно хем да пофлиртувате, хем да почувствате някаква сигурност. Понеже двете желания са леко противоречиви най-добре не правете нищо.

Везни

Днес е възможно да се появят облаци на исканото от Вас синьо небе. Няма как, някои неща не зависят от нас, но пък може да ги използвате, за да разхладите настроението си.

Скорпион

Днес ще се имате желание да обясните нещо някому, но това едва ли ще Ви се удаде. Затова изобщо не си хабете силите, усмихвайте се мъдро и изчакайте човека сам да го осени прозрението.

Стрелец

Някой Ви използва, Вие го знаете и го позволявате. Ако ви устройва – ок, но наистина ли Ви устройва? Не се страхувайте да промените нещата, загубата ще е закратко и почти безболезнена.

Козирог

Днес ще бъдете в страхотна форма. Околните ще са във възторг от Вас и с нетърпение ще очакват всяка Ваша следваща дума и постъпка. Бъдете във вихъра си.

Водолей

Днес не правете резки движения, никакви. Мислете, действате и говорете бавно и премислено. Поглезете се с нещо успокояващо.

Риби

Днес няма да страдате от излишно търпение. А трябва. В противен случай някой ще се възползва от слабостта Ви. Бъдете горди.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе