ОП“Разградлес“ вече доставя дърва и в събота

Заместник-кметът на Община Разград Добрин Добрев посети складовата база на ОП“Разградлес“ във връзка с инициатива на общинското предприятие за подобряване на работата с клиентите.

По предложение на началника на складовата база на „Разградлес“ Адем Сюлейманов от 27 юни базата ще работи и в съботните дни. Това ще случва за по-голямо удобство на хората, които са на работа през седмицата. За да им се доставят дървата в съботния ден обаче, те трябва да са направили заявка на тел. 0896644875 ден по-рано.

YouTube

„Очакваме това да е един от начините да увеличим продажбите на дървесина за граждани“ – обясни директорът на ОП“Разградлес“ инж. Свилен Йорданов. „Продажбите са се свили през последните 4 години от 1000-1500 тона годишно на 400-500 тона“ – съобщи той. „На клиентите се предлага богат асортимент, могат да избират на място, в базата на ул. „Костур“34. Там има в наличност: цер – нарязан и нацепен, габър – само нарязан, акация – също само нарязана, предлага се и обла акация. С електронен кантар се замерва исканото количество и се доставя до дома на клиента. Минималното количество за Разград е 1 тон, а в останалите населени места – 2 тона“.

Инж. Йорданов показа на заместник-кмета Добрин Добрев и част от техниката, с която разполага предприятието. Два самосвала превозват дървесината и така не се налага клиентите да чакат. Работят и две поточни линии за рязане и цепене на дърва. С тях може да се извършва още една услуга за клиентите рязане на дървата по предварително зададени от хората размери съобразно отоплителното средство, което използват.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе