Дарители от три държави осигуриха лаптоп и беседка за децата в Бисерци

Детска градина „Слънчо“ в кубратското село Бисерци се сдоби с чисто нова беседка и с нов лаптоп, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация в Кубрат.

Помощта дошла благодарение на младежи от селото, които от дълго време живеят и работят в Кралство Белгия, Кралство Нидерландия и Федерална република Германия. С дарената сума от 900 лв. ръководството решило да бъде закупена и монтирана в двора на градината нова беседка, а с останалата сума бил закупен и лаптоп, който ще се използва от учителите в процеса на работа с малчуганите. Новите придобивки са закупени, тъй като към момента децата и персонала наистина имали нужда от тях.

Ръководството и персонала на детската градина, начело с директорката Несрин Салиева, изказаха огромни благодарности към всички дарители. „Изключително сме доволни и трогнати от този мил жест, наистина се нуждаехме от лаптоп и беседка. Страхотен пример и нека всички да са живи и здрави“, сподели Несрин Салиева. Монтирането на беседката е приключило днес.

В дарението се включиха:  Теннур Мехмедов, Бирджан Бекиров, Ахмед Амед, Бирхан и Мелис Максудови, Алтанай и Айсун Осман, Алган Осман, Исмаил и Меляхат Мурадови, Дениз и Мелис Мурадови, Нихат и Ралица Муртазови, Христо Маринов, Айхан и Дениз Хюсеинови, Кенан и Фиген Лятифови, Кяшиф и Джелан Лятифови, Осман и Айше Османови, Айхан и Елиз Хасанови, Осман Осман, Сезай Исмаилов, Серхан Ахмед, Шенер и Ирена Кемалединови, Ерай Мехмедов, Бирсен и Сибел Халилови, Шенол и Берсен Исмаилови, Йозер Ахмед, Вели Юсуфов и Музафер и Севинч Кяшифови.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе