Приключи асфалтирането на още две улици в Исперих

Още две улици в града асфалтира Община Исперих с целевите средства, отпуснати от Държавата през месец декември.

С изцяло ново асфалтово покритие са улиците „Ком“ и „Бузлуджа“. По двете улици е извършено фрезоване на старата асфалтова настилка, ремонтирани са пропадналите участъци, повдигнати са канализационните шахти, след което са положени два пласта асфалт.

YouTube

До дни ще бъде напълно завършена и ул. „Янтра“, където предстои полагане на втори пласт асфалтова настилка.

Успоредно с това продължават ремонтните дейности по улица „Искър“ и ул. „Хан Аспарух“. Монтажът на бордюрите по ул. „Искър“ е приключил и предстои асфалтирането й. По улица „Хан Аспарух“ се полагат тротоарните настилки, след което ще бъде асфалтирана. Ремонтът на двете улици се извършва със средства от Оперативна програма „Развитие на селските райони 2014-2020“. В рамките на проекта ще бъде частично асфалтирана и ул. „Христо Ботев“ – участъкът от кръстовището с ул. „Мургаш“ до ул. „Лудогорие“.

До края на годината, със средства от бюджета на Община Исперих ще бъдат рехабилитирани и компрометирани участъци по ул. „Стара планина“, ул. „Христо Ясенов“, ул. „Братя Миладинови“, ул. „Иван Кръстев“ в града, а също и улици в селата: Вазово, Китанчево, Лъвино, Печеница, Средоселци, Подайва, Старо селище, Делчево. В момента тече процедура по избор на изпълнител, който ще извърши строително-ремонтните дейности.

ПРИКЛЮЧИ АСФАЛТИРАНЕТО НА ОЩЕ ДВЕ УЛИЦИ В ИСПЕРИХОще две улици в града асфалтира Община Исперих с целевите средства,…

Публикувахте от Общинска администрация – Исперих в Сряда, 1 юли 2020 г.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе