Кметът на Кубрат: Пътят Русе-Кубрат ще бъде ремонтиран

Рехабилитацията на второкласния път Русе – Кубрат, който е в много лошо състояние, ще започне през месец септември тази година. Това съобщи кметът на Община Кубрат Алкин Неби. „Въпреки многобройните спекулации сумата от над 38 млн. вече е отпусната и всички пречки са отстранени.

Ремонтът на компрометирания път се осъществява чрез съдействието и политиката на Движението за права и свободи (ДПС). Депутатите от ДПС непрекъснато повдигаха този въпрос в пленарна зала и изискваха държавата и МРРБ да предприемат незабавни действия за ремонта на второкласния път“, коментира кметът на Кубрат, които проведе среща с председателя на Управителния съвет на агенция „Пътна инфраструктура“ Георги Терзийски и с кметове от региона.

„Дълги години пътят не беше ремонтиран и това притесняваше хората допълнително. Крайно време беше този ремонт да стане реалност. Имам уверението от най-високо ниво и знам, че финансовите средства вече са отпуснати“, посочи още кметът Неби. Ще припомним, че преди дни Общинският съвет в Кубрат излезе с обща декларация с настояване за стартиране на цялостния ремонт на проблемния път.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе