Фики и Нели Петкова идват за шампионското парти и юбилея на Лудогорец

Изпълнения на две от най-актуалните български музикални звезди – победителят в най-популярното шоу в родния ефир „Като две капки вода“ Фики и чаровната певица Нели Петкова, са част от изненадите за феновете на Лудогорец по време на шампионското парти и честванията на 75-годишния юбилей на клуба, които ще се проведат веднага след мача с Левски на „Хювефарма Арена“ идната сряда (8 юли).

Както вече съобщихме, футболистите на деветкратния шампион ще върнат феновете в миналото, като срещу „сините“ ще играят с ретро екипи по подобие на тези, които техните предшественици са носили при основаването на клуба през 1945 г. Танцови и певчески изпълнения на деца-таланти от центъра за работа с деца и школа „Надежда“ 4019 в Разград допълват програмата на партито, чиято кулминация ще бъде връчването на златните медали и деветата шампионска купа на Лудогорец.

YouTube

Феновете отново ще имат страхотната възможност да докоснат ценния трофей по време на тура, който футболистите ще направят пред трибуните на „Хювефарма Арена“ веднага след награждаването. Грандиозна заря ще озари небето над Разград по време на партито. Пиротехническият празник за поредна година ще бъде организиран от фирма „Огнени хризантеми“.

Ще бъдат раздадени куп награди на отличниците във футболната академия на шампиона. По традиция това ще се случи на полувремето на мача.

Уважаеми привърженици, да се съберем на „Хювефарма Арена“. Да вдигнем заедно историческата девета шампионска купа и да отбележим юбилея на любимия клуб.

Очакваме ви!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе