Как да изберем комфортни обувки за лятото?

Ако имате обувки в един от тези цветове, те могат да допълнят красиво всичките ви тоалети! Например, чифт обувки в черно, камила или бяло. наистина може да се носи с различни тоалети. Изберете чифт обувки с универсален дизайн, така че лесно да го съчетавате с различни стилове.

Дамски сандали

YouTube

Трябва да отбележим, че тази лятна обувка е толкова удобна… Дамските сандали претърпяха много метаморфози. Огледайте добре ходилата и дайте предпочитание на модела, който се огъва добре при ходене. Ако ходилото е омекотено, също тези сандали си заслужават вашето внимание. От там насетне, изберете модел, който да отговаря на вашите изисквания. Ако работите в офис, изберете представителен модел със средно висок ток, който да допълва вашите офис ризи и молив поли. Във всеки случай, изберете сандали, с които да се чувствате удобно, докато изпълнявате вашия списък със задачи и същевременно ви осигуряват удобство по време на вашите разходки. За уикендите и свободното време може да изберете красиви сандали с платформи. Ако мислите да ходите на море, изберете дамски чехли, с които лесно да се предвиждате по брега.

Мокасини и балеринки

Мокасините и балеринките са вечна класика, която периодично минава на заден план, а след това отново печели първото място. Този сезон на подиумите, отново се представят различни модели за топлия сезон. Момичетата ще оценят женствеността и удобството на такива леки и практични обувки с гъвкава подметка. Такива обувки могат да бъдат добър вариант за офис, разходки, отдих и други дейности.

Лоуфери и оксфордки

Дори и да имате много видове обувки, добре е да имате поне чифт кожени затворени обувки за по-официални поводи, както и за внезапни застудявания. Добре е да имате чифт, на който да са изолирани не само върхът на обувката, но и вътрешността им, така че можете да се чувствате комфортно при рязко намаляване на температурите. Кожените обувки от този вид са комбинирани с модерни цветни детайли, катарами и други декоративни елементи.

Източник: e-alexandra.com

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе