Кои са най-удобните затворени обувки?

Здравейте момичета! Днес ще говорим за един от най-важните елементи от нашите тоалети: Обувките! Особено обувките, които ни осигурят комфорт всеки ден.

Комфортните мокасини са най-добрите

YouTube

Ако сте готови да започнем с любимите ни удобни обувки: мокасините! Това е един от любимите модели обувки на дамите със забързан ритъм на живот, които те обичат да носят, защото наистина са удобни, както за времето, в което изпълнявате вашия списък със задачи, така и за разходки. Някои модели може да бъдат украсени с метални детайли или с пискюл.

Нежните и сладки балеринки

Можете да носите този вид равни обувки, дори ако ходите на парти или лятна сватба, изглежда наистина стилно и готино. Също така, можете да ги носите в ежедневието си. Ето защо те са наистина полезни за топлите месеци от годината. Момичетата се чувстват винаги удобно, когато балеринките обвиват краката им.

Обичате ли оксфордки?

В продължение на няколко сезона, класическите мъжки обувки намират място в женския гардероб. Обикновено тези обувки са с ниска подметка, но може да имат няколко сантиметра височина на ходилото в задната част. Напоследък е модерно да бъдат в няколко контрастни цвята. Тези обувки са едновременно строги и стилни и това ги прави сред най-предпочитаните.

А какво ще кажете за лоуфери?

Този стил на обувките е подходящ в различни варианти: той може да бъде напълно нисък или с леко повдигнато отзад ходило. Също така обърнете внимание на моделите в различен цвят. Комбинацията от такива обувки с бизнес и елегантни дрехи няма да изненада никого.

Белите сникърси са абсолютно must have!

Доста често момичетата избягват да купуват бели маратонки, защото смятат, че не могат да ги поддържам чисти дълго време. Те се комбинират с всякакъв вид панталони, поли, топове и тениски. Белите спортни обувки са отличен избор за всеки небрежен и спортен тоалет! Освен това, ще изглеждате наистина готино, когато се облечете в бяло от глава до пети.

Обувки с повдигната платформа

Имайте предвид стила на 70-те – и няма да сбъркате! Тези обувки са украсени с бродерия или пачуърк през този сезон. Освен това, колкото по-грубо изглеждат, толкова по-добре! Както виждате, тази година, всеки, който еднакво оценява комфорта и стила, има какво да избере.

Източник: Онлайн магазин Stylezone.bg

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе