Нов продукт от БАН повлиява симптоматиката при хемороидална болест

Крем Комфорт е създаден специално за деликатната кожа на интимните зони на тялото. Това е козметичен продукт, създаден от учени от ИОНХ-БАН (Институт по Неорганична Химия към Българска Академия на Науките) специално за деликатната и чувствителна кожа на интимните зони на тялото. Формулата на Крем Комфорт включва богат активен състав, който създава успокояващ, стягащ, заглаждащ, възстановяващ и укрепващ ефект върху кожата, освежава и създава чувство за комфорт, както през деня така и през нощта.

Хората с такъв тип проблеми се притесняват да говорят за тях. Къде се крие причината?

YouTube

Хемороидите се срещат в много делитна зона на тялото и това е основната причина, поради която хората се притесняват да говорят за този проблем. Често хората дори не отиват на лекар при поява на хемороиди, тъй като се срамуват.

Каква е причината за появата на хемороидите?

Причините са много, като се започне от заседяване, бременност, наднормено тегло и напреднала възраст. Много жени споделят за появата на хемороиди по време на бременност или след раждане. Също така възможността за поява на хемороиди се увеличава с напредване на възрастта. Друга причина е конструкция на съвременните тоалтни чинии. Заседяването на тоалетната чиния и самото изхождане под прав ъгъл е фактор при образуването на хемороиди.

Може ли да се излекуваме от хемороидите?

Може да говорим за облекчаване на симптоматика при хемороидална болест, защото е възможно да се появят отново след време, т.е. да се получи рецидив. Много често хемороидите се връщат дори и при хора, които са оперирани. Именно заради това говорим за успокояване и облекчаване на симптоматиката. А това е и основното за всеки един човек. Когато има нарушение на съня или на нормалния ритъм на живот заради болка, парене или сърбеж, които не позволяват на човек да спи спокойно или да седи и работи нормално, то успокояването на симптомите е от първостепенно значение.

Как действа Крем Комфорт?

Крем Комфорт успокоява симптоматиката при хемороидите, като основното предимство се реализира чрез неговия богат състав, главно на природна основа. В букета от съставки на продукта има 5 основни съставки – черноморска луга, хума, цинков оксид, хиалуронова киселина и екстракт от див кестен. Всяка една съставка има своето индивидуално активно действие, а комбинацията им с останалите 8 съставки (общо 13) води до значително по-висок синергиен ефект. Повече информация за продукта, състава, симптоми и превенция при хемороиди може да видите на уеб сайтът на Крем Комфорт

Как може да се ползва продуктът?

Кремът е уникален козметичен продукт, създаден на основата на природни съставки, разработен от учени от ИОНХ-БАН, без аналог на пазара. Той не съдържа опасни за здравето съставки, поради което може да се използва ежедневно, продължително време, през всеки сезон на годината. В повечето случаи потребители споделят, че успокяващ ефект се усеща веднага след нанасяне, а по-трайно облекчение е видимо след 1 до 2 седмици на употреба, в зависимост от симптоматиката и степента на усложение. Продуктът е много подходящ за използване и при превенция на хемороиди.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе