Открита приемна на ОИЦ-Разград и в Кубрат

Общинското ръководство, начело с кмета Алкин Неби, се срещна днес с екипа на Областния информационен център (ОИЦ)-Разград, съобщават от пресслужбата на Общината. Кметът Неби разговаря лично с директора на ОИЦ – Разград Юлиян Данаилов, а срещата се състоя на площад „Възраждане“ пред сградата на Общината.

Акцентът на разговорите с местната общественост в Кубрат бе свързан с възможностите за подкрепа на проекти от европрограмите и от други източници за финансиране. На откритата приемна жители на Кубрат се запознаха с условията за кандидатстване по процедурите, допустимите дейности и разходи, които могат да включват проектните предложения, както и с крайните срокове за подаване на проекти. Експертите от ОИЦ-Разград представиха успешно и вече приключилите европроекти в Лудогорието.

YouTube

Събитието бе насочено към гражданите и местната общественост и то протече при спазване на мерките за безопасност по отношение на коронавируса. По време на визитата си екипът на ОИЦ- Разград раздаде информационни брошури, шапки, чантички и тениски с логото на центъра. Малко след срещата кубратският градоначалник, зам-кметът Женифер Пойраз и председателя на Общинския съвет Хюсеин Юмеров се срещнаха и със служители от бюрото по труда в Кубрат, които също представиха информационни брошури на открито в центъра на лудогорския град.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе