ONE DANCE WEEK 2020 ще се проведе през пролетта на 2021 година

13-то издание на международния фестивал за съвременен танц ще се случи от 13 май до 6 юни на ’21-ва година. Постоянно променящите се условия за използването на театрите (в момента до 30% от капацитета), както и цялостно съвлошаващата се картина с разпространението на вируса в страната, доведоха до това тежко за нас решение. Здравето на всички почитатели на съвременния танц, както и на артистите, поканени да участват в програмата на фестивала, е от първостепенно значение и не бихме желали да го подлагаме на риск.

Очаквайте и цялата програма на 13-то издание на ONE DANCE WEEK.

YouTube

Най-новата сценична творба на Димитрис Папайоану в Пловдив ще бъде представена на 13, 14, 15 и 16 май 2021. Всички закупени билети за датите 3 и 4 септември 2020 важат без презаверка за датите 13 и 14 май 2021. Разпродадените места ни вдъхновиха да договорим още две допълнителни дати и така в програмата на фестивала за 2021-а представянията на спектакъла на Папайоану стават общо 4. Билети за 15 и 16 май са вече в мрежата на еPay.

Предвидената за май 2020 г. световна премиера на дългоочаквания спектакъл на Димитрис Папайоану не се състоя заради световната пандемия и се очаква през декември в Атина. Българската публика отново ще е бъде една от първите в света, която ще има изключителната възможност да се докосне до новото произведение на един от най-значимите световни артисти в областта на съвременните изпълнителски изкуства.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе