Вторият кооперативен биомагазин в страната отвори врати в Кубрат

Националната търговска верига „КООП“ се сдоби с втория за страната и първия в Разградска област био магазин на Потребителна кооперация (ПК) „НАРКООП“ – гр. Кубрат. Това съобщават от пресслужбата на общинската управа в лудогорския град.

Вторият за страната био магазин от веригата „КООП“ отвори врати днес в центъра на Кубрат, а лентичката на обекта прерязаха кметът Алкин Неби, председателят на Районния кооперативен съюз (РКС) Пенка Пеева и председателя на Потребителната кооперация в Кубрат Искра Антонова.

YouTube

Менче с вода лисна доайенът Халиме Торлак – бивш дългогодишен служител и член на търговската верига. Новият търговски обект, 12-ти по ред магазин от популярната верига в общината, бе открит по повод 130-годишнината от създаването на кооперативното движение в страната, 111-ят рожден ден ден на Потребителната кооперация в града и по повод Международния кооперативен ден, който по традиция всяка година се отбелязва през месец юли. Към всички кооперативни кадри, членове, приятели, съмишленици и граждани Искра Антонова отправи своите и от името на Управителния съвет на кооперацията благодарности. Сърдечни поздрави бяха отправени към художника Стоян Черников, инж. Живко Мичев, Даньо Гичев и към всички хора, които по един или друг начин са съдействали за изграждането на обекта.

Председателят на кооперацията благодари на своя екип, начело с търговския мениджър Али Небиев, на младите си служители, а също и на новия управител на обекта Ремзие Нешат, на когото Антонова пожела успехи в новото начинание. В заключение тя пожела на всички присъстващи целеустремено развитие в грижата за духовното и физическо здраве.

„Въпреки тежката ситуация в условията на коронавируса ръководството на кооперацията се вслуша в съветите на Европа, свързани с политиките за чиста енергия, чиста вода и чист въздух. Тези продукти са точно такива, за което от името на Община Кубрат благодарим на г-жа Антонова, като и пожелаваме предимно успехи и естествено много клиенти“, каза в своето обръщение кубратският градоначалник, който допълни още, че био магазина е ценна придобивка за жителите и гостите на града. Началото на събитието бе дадено с няколко песни на младите възпитанички към читалищната певческа школа с ръководител Гинка Денчева и читалищни танцьори с ръководител Гинка Панчева.

Песни изпълниха Доника Емилова, Александра Овчарова и Аксевер Рамадан. Първите клиенти бяха посрещнати с питка, мед и сол при спазване на всички противоепидемични мерки. Новият магазин предлага над 8 000 асортимента, от които 1 500 натурални био продукти и много други изкушения.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе