Дневен хороскоп за 13 август

© Pixabay.com

Овен

Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. То се отразява положително и на духа Ви, с готовност сте за повече работа, общуване и интимна отдаденост. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

YouTube

Телец

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Бъдете отговорни към работата си. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Близнаци

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Имате нужда от почивка, не се преуморявайте. Може би прекалено много се раздавате в работата си. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Рак

Бъдете отговорни към своите постъпки. Запазете приветливостта си, по излъчването ще Ви приемат, а по свършената работа – изпращат. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Четвъртък не е лош ден, а Вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Днес обърнете повече внимание на здравето си.Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Лъв

В четвъртък не се претоварвайте. Днешният ден ще не е подходящ и за работа с хора в чужбина, и за пътувания.Заложете на общуването с околните, организирайте срещи и разговори. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Дева

Четвъртък бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Времето вече е подходящо за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Утре обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Очаквани парични постъпления няма да пристигнат на време, а това ще отложи за известно време скъпа покупка или сделка, свързана с имущество. Бъдете внимателни в действията си.

Везни

Четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. От неочаквано място може да получите пари. Днешният ден ще е идеален за срещи и провеждане на делови разговори. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Скорпион

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Ангажираността Ви с бизнес и служебни задачи е не по-малко важна, а често и основна за Вас. Ще Ви зарадват приходи. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Стрелец

Голям процент от Стрелците са подвластни на отлично настроение в четвъртък, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството Ви. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Днешният ден ще също е подходящ за учене, за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. През четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Козирог

Четвъртък е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. При добро стечение на обстоятелствата съвсем скоро ще предприемете пътуване в чужбина, свързано с работата Ви. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. За представителите на Козирог се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Водолей

В четвъртък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Жените от зодията може да се наложи да се занимават с работа, която не им е твърде присърце. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, днес това може да стане. Бъдете дипломатични и тактични.

Риби

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Обстоятелствата налагат да се съобразявате повече с околните утре и да изчакате, ако това е в интерес на работата. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе