Дневен хороскоп за 20 август

Овен

В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават. Трудностите са породени от чужди грешки, с които ще се справите, ако проявите търпение и се заемете с работата си, но помогнете и на Вашите колеги. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Очаква Ви нова любов. Днес е по-добре да не пътувате.

YouTube

Телец

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Опитайте се да промените методите на работа за дейностите, които Ви затрудняват. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Днес проведете консултации.

Близнаци

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Общуванията Ви днес ще Ви обогатят с полезна информация и нови идеи за бизнеса и пътуванията ви.Няма да Ви липсват и изненади, но не давайте израз на емоциите, които Ви владеят. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Четвъртък е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредители за евентуален неуспех. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Рак

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. четвъртък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Не проявявайте прекалена активност на работното място. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Лъв

Четвъртък е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Утре е ден за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви ангажименти. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. четвъртък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Дева

Четвъртък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Дева. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Днес  обърнете внимание на отношенията си. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Везни

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Част от работата ще Ви се получи по-бързо, отколкото очаквате, което ще Ви осигури малко повече свободно време. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Бъдете борбени.

Скорпион

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по Ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този четвъртък. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Безкористната Ви помощ към човек, с когото не сте много близки ще предизвика буря от положителни емоции и израз на благодарност. За Вас започва нов период, свързан с повече пътувания, срещи, нови контакти, работа или отношения с хора в чужбина. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Стрелец

Четвъртък е твърде ползотворен ден и ще радва Стрелците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Четвъртък е изненадваща с официална делова оферта от някого. По всяка вероятност няма да я отклоните, защото е надеждна за напредъка и финансовата сигурност. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес Стрелците ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. В четвъртък добре ще Ви се отразява плуването. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Козирог

Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия зодиак. Ако го ударите на мързел и очаквате награда за добре свършена работа, ще останете разочаровани. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Водолей

В четвъртък някои от Вас може да пътувате зад граница. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Днешният ден ще не е подходящ и за работа с хора в чужбина, и за пътувания.Заложете на общуването с околните, организирайте срещи и разговори. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Днес обърнете повече внимание на здравето си.Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Риби

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Опитите на някои Риби да действат за смяна на работата, или да се насочат към нова делова сфера ще претърпят успех. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви.Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна, съветите на приятели няма да са надеждни.Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Четвъртък се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Рибите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе