Спират движението по част от АМ „Хемус“ за 2 дни

снимка: Papalin4o Photography

На 25-ти август от 8.30 ч. до 19 ч. и на 26-ти август от 8.30 ч. до 17.30 ч. се спира движението в участък от АМ „Хемус“ – между пътните възли „Неофит Рилски“ и „Суворово“, за изграждането на нов електропровод от „Електроенергиен системен оператор“ ЕАД.

Трафикът ще преминава по следните обходни маршрути:

YouTube

  • В посока Варна движението се пренасочва от пътен възел „Неофит Рилски“ на АМ „Хемус“ по общинския път за Петров дол до кръстовището с път I-2 Русе – Варна и продължава по първокласния път.  Пътуващите, които искат да се върнат обратно на АМ „Хемус“ могат да го направят при кръстовището на път I-2 с път III-2009 за Суворово, продължават по път III-2009 до пътен възел „Суворово“ на АМ „Хемус“.
  • В посока София движението се пренасочва от пътен възел „Суворово“ на АМ „Хемус“ по път III-2009 до кръстовището с път I-2 Русе – Варна и продължава по първокласния път. Пътуващите, които искат да се върнат отново на АМ „Хемус“ могат да го направят при кръстовището на път I-2 с общински път за Петров дол и да продължат по пътя до пътен възел „Неофит Рилски“ на АМ „Хемус“.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.  

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе