Треньорът на Мидтиланд: Всеки играч трябва да подходи индивидуално и е нужно да играем умно

Старши треньорът на Мидтиланд Брайън Приске говори преди заминаването на отбора за България тази сутрин. В брифинга участие взе и капитанът на отбора Ерик Святченко.

„Започнахме сезона добре и в отлично настроение. Тренировките ни бяха интензивни и стриктни. Сега е нужно да концентрираме това в 90-те минути срещу Лудогорец. Трябва да сме фокусирани в този ден.“, започна Приске.

YouTube

Priske og Sviatchenko sætter ord på forventningerne til Champions League-kvalifikationen, som onsdag indledes mod Ludogorets. Kvalitet både kollektivt og individuelt er nøglen til avancement 👇

Публикувахте от FC Midtjylland в Вторник, 25 август 2020 г.

„Опонентите ни имат опит в международен план. Всеки играч трябва да подходи индивидуално и е нужно да играем умно дори тогава, когато не контролираме топката. Считам, че можем да постигнем успех. За мен е приемливо квалификацията да бъде само след един мач. Тактиката е различна, но всичко се върти около победата, разбира се.“, каза още той.

📍 Velankommet til Bulgarien

Публикувахте от FC Midtjylland в Вторник, 25 август 2020 г.

„Настроението в отбора е добро, има хъс за победа. Знаем колко е важен този мач и се надяваме да победим. Всеки трябва да даде максимума от себе си и е нужно да сме на високо ниво като отбор. Важно е защитата да се представи добре. В нападението трябва да покажем умения и опит.“, сподели Святченко.

Så er vi på vej mod Champions League kvalifikation i Bulgarien ✈

Публикувахте от FC Midtjylland в Вторник, 25 август 2020 г.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе