Дневен хороскоп за 28 август

Овен

Днес обективно преценявате събитията, убедително излагате мислите си и изисквате нужното уважение от другите. Семейните дела вървят добре, но никой не е имунизиран срещу недоразумения, така че са напълно възможни.

YouTube

Телец

Може би някой около Вас ще направи забележка, че трябва да бъдете по-сериозни и да сте отговорни. Не приемайте критиката твърде лично, освен това не се доверявайте на цялата информация, която получавате. 

Близнаци

Влиянието на Луната предвещава добри шансове, които се отварят чрез комуникация. Промяната предстои и се чувствате готови за това. Днес е подходящ ден за осъществяване на нови връзки, както в бизнес общността, така и в личен план.

Рак

Денят може да бъде успешен, ако можете да балансирате потоците на противоречиви планетарни енергии. Потърсете поддръжници, приятели и съмишленици, които ще помогнат и ако е необходимо ще защитят Вашите интереси.

Лъв 

Звездите Ви съветват да бъдете по-внимателни във финансовите въпроси. Има възможност за увеличение на разходите, включително непланираните. Отпуснете се и опитайте да погледнете на ситуацията от различна гледна точка. 

Дева 

В днешния ден можете да се срещнете със съдбата си дори в тълпата или на път за работа. Гледайте да не се разминете без да сте разбрали. Ще се появят нови хрумвания как да увеличите доходите си.

Везни

Планетарните влияния са противоречиви, могат да ви донесат късмет и в същото време не са изключени неприятности. Някои процеси ще протичат тайно от Вас. Възможна конфронтация с някого или нещо. Погрижете се за портфейла си, приемете събитията спокойно. 

Скорпион

Денят е нестабилен и в резултат обстоятелствата може да не се развият в посоката, която сте планирали. Планетарните влияния са противоречиви, затова звездите Ви съветват да бъдете внимателни, да избягват бързането и необмислените действия.

Стрелец

Идеите Ви идват бързо и си тръгват също толкова бързо, че е трудно да се решите на какво да се посветите. Всяка мисъл Ви се струва блестяща. Можете да летите далеч на крилете на фантазията, но не си мислете, че е също толкова лесно да превърнете мечтите си в реалност. 

Козирог 

Денят е подходящ за обмисляне на перспективите за бъдещето, определяне на Вашите очаквания и приоритети. Преразглеждането и преоценката на миналото може да промени настоящето.

Водолей 

Благоприятен ден за общуване. Дори и най-трудните въпроси могат да бъдат обсъдени днес, като същевременно трябва да се избягват конфликти, взаимни претенции и оплаквания. Не се изключват запознанства, което ще бъде изключително полезно за Вас.

Риби 

Денят е перфектен да се ангажирате с текущите си дела. Бъдете тактични и деликатни. Имате шанс да повишите доверието към себе си и да намерите общ език, дори и с най-неподатливите хора.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе