Дневен хороскоп за 6 септември

Овен

Тази неделя може да срещнете студенина от страна на партньора Ви. Вие нямате вина за това, но и той е натоварен с други неща, така че се опитайте да го разберете.

YouTube

Телец

Тази неделя е ден, който ще прекарате в интензивно общуване. Бъдете търпеливи с хората и ги изслушайте. Затова са приятелите.

Близнаци

Тази неделя Ви предстои да направите онези покупки, за които половинката Ви отдавна настоява. Помислете какви ползи може да имате от тях. 

Рак

Тази неделя това, от което трябва да се пазите, е да давате обещания. Ситуацията е такава, че сърцето Ви е широко отворено, но далеч от разума. Не се подавайте на изкушението да сваляте звезди, за да не се изчервявате по-късно.

Лъв

Тази неделя ще сте неочаквано разумни. При среща с нов човек бъдете себе си, без да се притеснявате, точно затова са Ви поканили. Ако вече е късно да промените начина си на обличане, бъдете гъвкави в поведението си.

Дева

Тази неделя бъдете внимателни с новите познанства. Не предизвиквайте ревността на партньора Ви. Помислете как бихте се чувствали на негово място.

Везни

Тази неделя ще имате възможността да прекарате доста време с някой, който отдавна Ви харесва. Вземете всичко, което можете от тази среща.

Скорпион

Тази неделя не позволявайте да се стигне до взаимни обвинения, от които ползата ще е доста съмнителна. Понякога си заслужава си да се премълчат някои неща.

Стрелец

Тази неделя любимият Ви човек ще сбъдне Ваша мечта. Бъдете благодарни и помислете как бихте могли да се отблагодарите.

Козирог

Това е ден, в който може да си позволите слабост. Не се страхувайте, че ще се изложите пред любимия ви човек. Той или тя ще оцени искреността ви.

Водолей

Това е ден, в който да проявите търпение и толерантност към любимия Ви човек. Всеки има своите лоши моменти – проявете разбиране.

Риби

Тази неделя Ви очакват приятни преживявания. Вашият любим ще надскочи очакванията. Вие сте късметлии.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе