Караманджуков: Не сме плащали за наема на Десподов

„Не сме плащали трансферна сума за наема на Десподов, а заплатата му е далеч по-малка от цитираната в медиите“, заяви спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков при представянето на Жосуе Са.

Той отговори на въпроси по най-актуалните теми около трансферната политика на клуба. Шефът в Лудогорец допълни, че е възможно да има още няколко изходящи трансфера в клуба и разясни ситуацията около привличането на българското крило Кирил Десподов на „Хювефарма Арена“. 

YouTube

„Договорът на Са е за три сезона, в последните няколко дни привлякохме двама централни защитници, той е част от Лудогорец, беше желан от треньорския състав, той е подходящ за стила на Лудогорец“, коментира Георги Караманджуков.

„На 99% желанието да подсилим отбора е изпълнено. Оттук насетне може да има 1 или 2 изходящи трансфера. Светослав Дяков продължава да е футболист на Лудогорец. Надяваме се другата седмица да направим пресконференция и да представим Кирил Десподов, за да говорим повече. Първият ни разговор за Десподов беше вечерта на 4-ти. Обвиненията към клуба и към играча в общественото пространство не са състоятелни“.

Жосуе Са: Лудогорец е известен в цял свят

„Той пасва на стила на игра на Лудогорец, не сме плащали трансферна сума за наема му, а заплатата му е далеч по-малка от цитираната в медиите. Искам да пожелая успех на България и да успеем да бъдем на големия спортен форум. Понеже валят някакви обвинения към Десподов и Лудогорец, искам да попитам сети ли се някой от ЦСКА за Десподов, покани ли го в клуба?“, добави той по повод трансфера на Десподов.

„Доколкото знам, Върба приема необходимите мерки за възстановяването си, засега няма притеснителни признаци в здравословното му състояние“, завърши спортният директор на „орлите“. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе