Кметът на Кубрат поздрави служителите на МВР по случай професионалния им празник

По случай професионалният празник на МВР кметът на Община Кубрат, г-н Алкин Неби, отправи своите поздравления до служителите в структурите на Министерството на вътрешните работи.

Ето какво се казва в поздравителния адрес на г-н Неби:

YouTube

„Уважаеми служители в структурите на МВР! Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай Деня на Свети Архангел Михаил – Професионалният празник на българската полиция Искам да използвам случая да изразя своята признателност за това, че всички Вие безрезервно и всеотдайно изпълнявате високохуманния си дълг към обществото в тези тежки условия, свързани с пандемията Covid-19, пренебрегвайки понякога семействата и личното си удобство. Убеден съм, че и занапред ще продължите да отстоявате принципите на нелеката Ви професия, за осигуряване сигурността на гражданите, повишаване на общественото доверие и авторитета на институцията.

Пожелавам Ви здраве и благополучие, професионални и лични успехи, вяра в законността, сили и желание да защитавате реда в нашия регион! Нека св. Архангел Михаил закриля Вас и Вашите семейства! Честит празник“, каза в обръщението си кметът Алкин Неби.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе