Дневен хороскоп за 9 ноември

Овен

Този понеделник за Вас ще бъде най-добре да изразите мислите и чувствата си гласно. Дори да има риск за отношенията Ви – не ги таете мислите си. Със сигурност ще Ви олекне. 

YouTube

Телец

Този понеделник ще бъдете в печеливша позиция в личен план. Дайте всичко от себе си, за да развиете ситуацията в своя полза, тъй като тя ще създаде оснвата на близкото Ви бъдеще.

Близнаци

Този понеделник  нещата няма да се развиват така, както сте ги планирали, но това не трябва да Ви разстройва. Приемете промените като приятна изненада. 

Рак

Този понеделник може да чуете много неща за себе си. Не се ядосвайте, но и не отговаряйте на слуховете. Загадъчната Ви усмивка ще влуди завистниците. 

Лъв

Този понеделник бъдете прекалено любопитни. Опитайте се да се обуздаете в разумни граници и не предприемайте рискове. 

Дева

Този понеделник не забравяйте хората, които не са Ви безразлични, дори  ако те са забравили за Вас. Не помнете обидата и бъдете благосклонни. 

Везни

Този понеделник може да Ви се стори ужасяващо скучен. Истината е, че съдбата Ви спестява някои неудобства. Не бъдете неблагодарни.

Скорпион 

Този понеделник ще Ви се наложи да контактувате с човек, който Ви е неприятен. Колкото и да Ви е трудно за Вас ще е по-добре да скриете отрицателните чувства. Не давайте поводи да бъдете атакувани.

Стрелец 

Този понеделник ще Ви се наложи да поработите извънредно. Все пак, ако сте в домашна обстановка, няма да Ви е толкова тежко. Създайте творческа атмосфера. 

Козирог 

Този понеделник не избягвайте хората. Сътрудничеството и благосклонността ще Ви дадат много, дори да Ви се струва висока първоначалната цена.

Водолей 

Този понеделник бъдете особено внимателни. Небрежността ще ви струва скъпо. Отваряйте си очите на четири, а устата най-добре дръжте затворена.

Риби

Този понеделник ще имате шанса да превърнете вчерашните си недостатъци в предимства. Ще Ви е нужна повече дисциплина, но ще си заслужава. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе