Casino Robots разкриват какви са опциите за залози на еСпортове в Уинбет

Един от българските онлайн букмейкъри, който предлага залагане на еСпортове, се нарича Уинбет. Тук става дума за електронните спортове представляващи известни компютърни игри, които се играят в мрежа от различни отбори. Тези игри биват най-различни жанрове, сред които са стратегии, спортни, екшъни, фентъзи и други. Какви опции за залози на е – спортове предлага Winbet, ще научите, ако прочетете статията ни докрай и съблюдавате за детайлите.

На какви електронни спортове можем да залагаме?

Уинбет е сайт за залози, който предлага множество събития от света на електронните спортове. В онлайн платформата можете да откриете турнири и състезания от целия свят, като не са пропуснати най-известните държави, в които се провеждат събития. Играчите могат да залагат на надпревари по еСпортове в Европа, Съединените Американски Щати, Китай, Япония и други топ дестинации. Състезанията са най най-популярните компютърни игри към този момент.

YouTube

За да сме още по-точни Ви предлагаме да видите списък със заглавията, за които има събития. Това са игрите предизвикващи интереса на повечето геймъри играещи в мултиплеър режим. Няма да се бавим повече, а преминаваме към имената на игрите, които може би познавате:

  • CS:GO;
  • League of Legends;
  • DOTA2;
  • Rainbow 6;
  • StarCraft 2;
  • World of Warcraft;
  • King of Glory;
  • FIFA 2020;

Разбира се, освен горе посочените заглавия, могат да се открият залози и за други игри. Посочихме тези, тъй като за тях се организират най-много състезания по еСпортове в днешна дата. Коефициентите са високи, а тръпката от залозите е наистина голяма, стига да следите отблизо отборите и да ги познавате добре. А сега е време да преминем напред.

Видове пазари за залагане на еСпортове в Winbet

Залаганията не еСпортове преминават стандартно, като основната опция за залог, е да познаете победителя в даден сблъсък. Другият най-развит пазар, е за залагане на дългосрочни събития. Така например, можете да познаете кой ще вземе големия награден фонд в турнира по е- спортове. Освен тези възможности за залагане има и други пазари, до които имате достъп. Да, наистина маркетите, не са кой знае колко много, но пък си заслужават.

Ако изберете турнир по Counter Strike, можете да заложите, не само за краен победител, но и за първа кръв, първа карта, първи пистолетен рунд и други опции. В случай, че искате да прогнозирате турнир по DOTA2, ще имате опции за залог, сред които победител в първата карта, хендикап, първа карта / първа кула, първа карта / първи щит и още няколко възможности. Пазарите са различни, в зависимост от играта, за която сте решили да заложите.

Добрата новина е, че много от горе посочените пазари, ще Ви донесат и по-високи коефициенти, тъй като са сложни за прогнозиране и крият риск от загуби. Ако обаче късметът е на ваша стана, то тогава имате реалния шанс да грабнете немалки печалби от този вид залози.

Добри ли са коефициентите за еСпортове в Winbet?

Да, можем да твърдим, че ставките за електронни спортове в Winbet, са високи и по нищо не се различават от тези при другите видове спортни събития. Системата визуализира коефициентите в десетичен вид, който е и най-популярния в Европа. Както споменахме малко по-горе за завързаните пазари се предлагат още по-високи стойности. Мнението ни за коефициентите се базира на предварително направена проверка и сравнение с други букмейкърски уебсайтове.

В обобщение можем да кажем, че Уинбет предлага страхотни възможности за залагане на еСпортове, така че ако си падате по този вид хазартни игри и имате навършени 18 години, можете да изпробвате късмета си. Завършваме с пожелания за успех и се надяваме, че тази наша статия Ви е била полезна, за да опознаете е – спортовете в платформата на оператора.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе