Фунгозал е нов вид био-крем срещу гъбички

Фунгозал е нов вид био-крем срещу гъбички. Той се отличава с базата натурални съставки и висококачествен състав, както и висока степен от полезно действие. В следващите няколко параграфа ще намерите много полезна информация за неговото влияние над гъбичките.

ФУНГОЗАЛ е натурален крем, който се бори ефективно с микозата.

YouTube

Той е разработен специално от първокласни етерични масла. В него са заложени няколко силни растителни съставки.

Водещо предимство на продукта е неговата способност да се бори със симптомите на инфекция в резултат на гъбички по краката. Той възстановява естествената структура на кожата и прави краката отново меки и нежни.

В състава на продукта са включени първокласни етерични масла и растителни съставки. Такива са: зехтин, масло от черен кимион, глицерин, етанол, пантенол, салицилова киселина. От етерични масла в състава му влизат: мента, евкалипт, розмарин, чаено дърво и риган.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ КРЕМ ФУНГОЗАЛ, КАТО ПОСЛЕДВАШ ВРЪЗКАТА

Маслото от черен кимион, зехтин и етанол имат за цел дезинфекция и унищожаване структурата на гъбична инфекция. Те ускоряват процесът на заздравяване на рани и напуканите зони от епидермиса. Те балансират нормалните pH-нива, премахват зачервяванията. Кремът действа, срещу бактериите на гъбичките и притежава превантивни свойства.

Пантенол, салицилова киселина и глицерин – тези три компонента, спират растежа на дрождите и облекчават сърбежа. Те са с превантивно действие, срещу появата на нови колонии от гъбички. Прочистват краката и стъпалата от съществуващи вече такива.

Етеричните масла евкалипт, риган, чаено дърво, розмарин и мента, облекчават дразнещия сърбеж и възстановяват тъканите. Те регулират действието на потните жлези и активността на бактерии, които предизвикват неприятния мирис по краката у здрави хора. Борят се с микоза.

Благодарение на комбинацията етерични масла неприятната миризма и гъбичната инфекция могат да останат само в миналото като лош спомен.

Клиентските отзиви за крема Fungozal включват:

Почистване и Дезинфекция;

Борба Срещу Гъбичките чрез натурални природни съставки;

Позитивно Въздействие над Сърбежа и Раздразненията;

Свеж аромат след употреба;

Удобна Опаковка тип флакон, която е със заключващ механизъм;

Натурален Био- Комплекс от Съставки;

Без Странични Ефекти и Противопоказания.

Емил Мариянов

FUNGOZAL върна отново радостта от живота ми. Той е крем чудо и го препоръчвам на всеки с проблеми по кожата на краката – гъбички.

Стилиян Цветанов

Доволен съм от био крема фунгозал. Откакто го ползвам забравих за неудобството да сваля обувките си на място, където има и други хора.

КАК ДА ПРИЛАГАМЕ FUNGOZAL:

Ето какво да направите:

Отключете заключващия механизъм на опаковката и нанесете на засегнатите участъци.

Нанася се с масажиране и кръгови движения. Попива за около една минута.

Процедурата се повтаря тази процедура по 2 до 3 пъти на ден, в зависимост от усложненията на кожата. Прилага се до изчерпване на количеството.

АКО СТРАДАТЕ ОТ ГЪБИЧКИ ПО КРАКАТА, ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ФУНГОЗАЛ. ТОВА Е НЕ САМО БИО ПРОДУКТ, НО ЕФЕКТИВНО СРЕДСТВО, С КОЕТО ЩЕ ЗАБРАВИТЕ ЗА МИКОЗАТА.

Поръчайте FUNGOZAL на ПРОМО цена само СЕГА!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе