Срамна ли е хирургията на полови органи?

В днешно време все по-голям процент от хората прибягват до различни методи, за да постигнат някаква по-голяма привлекателност сред противоположния пол, което е напълно разбираемо. Това, обаче, не трябва да е на всяка цена и границите са основното нещо, което трябва да бъде спазено.

За да се наложат бариерите на точното място, обаче, е нужно специалистът, на който сме се доверили, да бъде наистина добър и да няма разни нереалистични обещания от негова страна.

YouTube

За жалост някои хирурзи дават напълно празни обещания, пациентът се доверява и след това специалистът се опитва да направи и наистина невъзможното, за да го изпълни.

Този вид работа не се изповядва от д-р Михаил Скерлев и за нас е изключително важно да бъдем максимално обективни с пациентите си преди те да се подложат на подобно нещо.

Например, ако един мъжки пенис може да бъде уголемен с до 2 см. (зависи от естествените природни дадености на мъжа) ние със сигурност няма да гарантираме 10 см. ръст на размера.

Това освен неморално и напълно непрофесионално, е и изключително опасно заради проблемите, които биха могли да се случат след това. Постоперативният период е много по-труден от самата операция, защото в него повечето неща зависят от клиента.

Какво е най-важното за пациента, когато говорим за полова хирургия

Масовото схващане проповядва, че само най-разкрепостените могат да се подлагат на полова хирургия, но всъщност вярно ли е това или просто е поредното налудничаво народно поверие?

Истината е някъде по средата, защото процедурата е сред високия клас чисто ценово, а както знаем масовият клиент е напълно съгласен да живее със себе си поради това, че няма излишни пари.

Да вложиш в себе си, обаче, не е нещо вредно, а дори напротив – прекрасно е, когато виждаме млади хора да се подлагат на разкрасяващи процедури, защото това означава, че младото поколение се грижи за себе си и своята полова увереност.

Защо скъпото е по-безопасно

Няма да ви лъжем, при подлагането на полова хирургия има известен риск, ако тя се извършва от хора без абсолютно никаква положителна репутация сред пациентите и малък опит. Не е тайна, че всичко може да се обърка.

Ние в Skerlev.com, обаче, знаем, че правилното извършване на полова хирургия не засяга каналчетата за уриниране или за семенна течност. Това автоматично означава, че подобрението е само козметично, но не и функционално, както повечето пациенти си мислят.

Голям процент от мъжете се притесняват за ерекцията си след подлагане на подобна процедура, но това е мигът, в който ще ги успокоим, че няма нищо страшно. Доверете се на професионализма ни – изберете клиника по пластична и естетична хирургия „Галатея“!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе