Дневен хороскоп за 28 ноември

Овен

В емоционален план денят е малко нестабилен. Опитите ви да действате може да не доведат до очаквания резултат, възможно е да срещнете съпротивата на външната среда. Добре е да не бързате, а да следвате предварително набелязаните действия.

YouTube

Телец 

Някои аспекти от миналото ще излязат на светло и ще ви помогнат да съборите стената, която ви пречи. В любовните отношения тактът и дипломацията имат значение. Неприветливите изрази и грубите забележки са неприемливи.

Близнаци 

Повече се доверявайте на своя усет. Приятелски съвети и препоръки изслушвайте само от любезност, иначе по-добре ги игнорирайте. Придържайте се към собствените си разбирания. На някои ще се наложи непланирано пътуване.

Рак 

През първата половина на деня ще се почувствате емоционално по-неустойчиви, но после може да ви стане по-леко. Избягвайте да сте в компанията на агресивно настроени хора, пазете се и от битови инциденти. Благоприятно за общуване с близки и любими хора.

Лъв 

Днес ще бъдете много съобразителни, ще действате интуитивно и ще оставите назад всички конкуренти и съперници. Ще бъдете благосклонни да направите компромис на човек, с когото преди сте имали диаметрално противоположни позиции.

Дева

Днес може да получите втори шанс за нещо. Открийте го и не го пропускайте. Следвайте ритъма на сърцето си. Знайте, че в края на тунела винаги има светлина. Потърсете своя източник на вдъхновение и надежда.

Везни 

Има вероятност да възникнат неочаквани пречки, но вие не насилвайте събитията. Не бързайте да реагирате емоционално, ако някой ви досажда. Бъдете внимателни и проявете дипломатичност в личните отношения, за да съхраните спокойствието и мира.

Скорпион 

Мотото на този ден е умереността. По принцип това е благоприятен ден, но звездите ви предупреждават – трябва да бъдете по-внимателни в семейните и личните отношения, да не давате напразни обещания, които няма да изпълните.

Стрелец 

Преди обед ще има поводи, които ще ви изнервят, ще реагирате доста емоционално на всичко, но през втората половина на деня ще се отнасяте не само по-безгрижно, но и ще намерите поводи да се шегувате и повеселите.

Козирог 

Вашият здрав разум и интуицията ви са в чудесна комбинация. Може да предприемете стъпки с минимални рискове. Наблегнете на практичността и бъдете умерени в действията си. Възможно е да се ядосате, но това ще са дреболии, незаслужаващи сериозно внимание.

Водолей 

Денят е подходящ за работа, в която се изискват специални умения. Може би ще ви е трудно да се концентрирате върху важните неща и ще пропускате незначителните и дребни детайли. Не се преуморявайте, защото това може да доведе до грешки.

Риби 

Знаете точно какво да правите. Способността ви да импровизирате ще ви помогне да преодолеете поредното препятствие. Вие се стремите да бъдете честни и справедливи с другите, отчитате не само собствените си интереси, но и техните желания. С това ще си спечелите нови симпатизанти.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе