Грейна коледната украса в Кубрат

Тази вечер в центъра на град Кубрат грейнаха коледните украси и светлини на празничната елха. Това съобщават от пресцентъра на Община Кубрат.

Поради въведените ограничения и мерки срещу разпространението на COVID-19 празничната програма тази година бе отбелязана единствено от служителите на Общинската администрацияи  и няколко граждани.

YouTube

От местната управа поднесоха красива изненада за жителите и гостите на града. За първи път огромен Дядо Коледа помаха весело на минувачите от терасата на часовниковата кула на площад „Възраждане“. Белобрадият старец е с размери от 4.5 метра и предизвика усмивки и добро настроение сред жителите на града.

Непосредствено до цветния надпис с името на града за децата бе на разположение за първи път и красивата шейна с елени на Дядо Коледа, а точно в 17:00 часа бяха запалени светлините на близо 12-метровото коледно дърво.

На тържеството присъстваха кметът на Община Кубрат Алкин Неби, също зам.-кметовете Мирослав Йорданов и Женифер Пойраз, председателят на Общинския съвет Хюсеин Юмеров, завеждащият отдел „Просвета и култура“ към Общината Здравко Вутов и други.

Кметът на Община Кубрат Алкин Неби се обърна към своите съграждани с пожелание пандемията скоро да отмине и всички да могат да бъдат отново заедно.

В навечерието на светлите празници Община Кубрат отправи на всички свои съграждани сърдечни пожелания за много здраве, любов и благоденствие.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе