Дневен хороскоп за 8 декември

Овен

Обстоятелствата днес ще са прекалено неясни. Това е знак да не предприемате никакви действия. Рискът ще е прекалено голям.

YouTube

Телец

Това е ден, в който напълно случайно и неочаквано може да се влюбите. Не търсете логика. В тези явления тя отсъства.

Близнаци

Този вторник внимавайте какво говорите. Дори да кажете нещо с най-добри намерения, то съвсем случайно може да обиди сериозно някого.

Рак

Това е ден, в който да се свържете със своите стари и любими приятели. Друг път не допускайте да има толкова дълга раздяла между вас.

Лъв

През този ден няма да сте много убедени в действията си. Истината е че няма причина за това. Запазете устрема си.

Дева

Това е ден, което ще трябва да направите някои промени. Малко повече дисциплина ще е полезна за делата и авторитета ви.

Везни

През този ден не се разстройвайте заради малък неуспех. Склонни сте да му придадете повече важност, отколкото заслужава.

Скорпион

През този ден не се изкушавайте да се поддадете на разрушителното влияние на завистта. Това ще отнеме много от ресурсите и времето ви.

Стрелец

Това е ден, в който ще може да се чисти пред съвестта си. Направили сте всичко по силите си – остава само да чакате резултат от действията ви.

Козирог

Това е ден в който да не бързате да се включвате в съмнителни сделки. Направете всичко възможно, за да забавите отговора който си иска от вас.

Водолей

През този ден е добре да разчистите сметките с онези на които дължите нещо. Наближава края на годината е хубаво да се изчистите от задълженията си.

Риби

Този вторник ще сте настроени решително. Най-важното ще бъде да запазите този устрем за по-дълго време.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе