Дневен хороскоп за 17 декември

Овен

Четвъртък може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. През четвъртък внимавайте да не избухнат конфликти в дома Ви и в службата. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

YouTube

Телец

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Днес определено не Ви е ден за харчене. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Успехът Ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Близнаци

В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. През четвъртък може да сте затрупани с работа и да Ви бъде трудно да се отпуснете и да си отдъхнете пълноценно. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Рак

Четвъртък може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Хармонични отношения с любимия човек и семейството Ви. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. В заключение, Днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Лъв

Днес сте с променливо настроение. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе утрешния ден и настроението. Днешният ден е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви ангажименти. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Очаква Ви нова любов. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Дева

Четвъртък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Девите. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Везни

Четвъртък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Разплащате стар дълг. Може да останете без пари, но това не е проблем. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Напрежението ще се отрази на качеството на работа, а може би и на скоростта, с която се справяте със задълженията си. Може да учите и да направите нещо полезно за здравето си – например да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Днес просто е такъв ден.

Скорпион

Четвъртък носи успех на Скорпионите. четвъртък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Някои ще направят опит за поемане на нова работа или длъжност, което по принцип е възможно, но утре въпросът не може да бъде разрешен. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.Отделете време за интелектуалните си необходимости. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Стрелец

Четвъртък говори за много удобства, а преобладаващата част от Стрелците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Любимия човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Важен делови разговор ще Ви даде възможност да прецените нивото на доверие към партньорите си. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, но без да се претоварвате. Днес е по-добре да не пътувате.

Козирог

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днешният ден ще е благоприятен за професионални изяви, за бизнесзанимания, за работа с финанси, но не и за взимане на важни решения или за сключване на сделки. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. В четвъртък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. В интимния живот емоциите са смесени. Четвъртък носи изпитания и предизвикателства.

Водолей

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Търпеливо преодолявайте незначителните неприятности, за да не Ви пречат на работата. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Отваря се “зелена улица” за любовта Ви, не се чудете, а действайте. Грижете се за спокойствието си. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Утрешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Риби

Голяма част от Вас днес  ще бъдат в непрекъснато движение. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Днешният ден не е добър за пътувания, за работа или контакти с чужденци. Днешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. Намерете начин да се отпуснете.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе