Коледни предизвикателства за най-малките фенове на Лудогорец

В навечерието на най-светлите празници Лудогорец отправя специални коледни предизвикателства към своите най-малки фенове. Всеки малчуган може да вземе участие и да спечели подарък – топка, шал, шапка, чаша или друг фен артикул на клуба.

За да участвате е необходимо да изпратите снимки на своите коледни сладки на футболна тематика, да решите празничната ни кръстословица, която ще бъде публикувана във Facebook страницата на клуба, и да изпратите видео пожелание до любим футболист от Лудогорец или до целия отбор както следва:

YouTube

  • 21.12.2020 г. /понеделник/ – коледни сладки на футболна тематика
  • 22.12.2020 г. /вторник/ –  кръстословица
  • 23.12.2020 г. /сряда/ – видео пожелание до любим футболист или до целия отбор

Всеки ден в 13:00 ще публикуваме коледното предизвикателството за деня на нашата Facebook страница. Вашите отговори изпращайте като коментар под публикацията или на имейл адрес: [email protected]

Участниците, които изпълнят и трите коледни предизвикателства, могат да получат своите награди в периода 29.12 – 31.12.2020 г. от фен магазина на клуба на бул. „Васил Левски“ (билетна каса) или чрез куриер срещу изпратени данни за контакт с получателя.

Клубът организира и онлайн DJ парти „Коледна забава с Лудогорец“. Всички наши малки фенове могат да се включат в него на 25.12 (петък) от 11:30 часа на официалната Facebook страница на Лудогорец.

Очакват Ви много емоции с Лудогорец!

Весели празници!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе