Дневен хороскоп за 26 декември

Овен

В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Добре е да се пазите от начинания и работа с други хора. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Събота Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. Утре обърнете внимание на отношенията си. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

YouTube

Телец

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Не е време за работа с хора в чужбина и за далечни пътувания. Утрешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Близнаци

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Все пак работата Ви върви утре, едва ли ще Ви изненадват странни ситуации. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Рак

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. В събота може да отделите време на дома си и на хората в него. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около Вас. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Днес е добре да вършите рутинна работа, да предприемате кратки пътувания, да насрочвате срещи. Днес проведете консултации.

Лъв

Събота може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща.Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. Само най-добрите оферти ще Ви се предложат, като ще Ви бъдат спестени време и пари. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Бъдете внимателни в действията си.

Дева

Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Грешките на Вашето работно място са породени от Вашата доверчивост. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Ако не друго, сетете се, че е събота.

Везни

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Отидете на работа в добро настроение. Днес е ден за домашни дела. Събота намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Скорпион

Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днес определено не Ви е ден за харчене. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Обърнете внимание и на хората в дома си. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Стрелец

Събота ще е благоприятен ден за Стрелците, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Ваш близък ще поиска услуга от Вас, която може и да промени плановете Ви, но въпреки това правите всичко възможно да му бъдете от полза. Ако имате работа, която трябва да завършите днес, не отлагайте присъствието си на работното място. В събота се движете повече и планирайте срещи. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Козирог

В събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Бъдете активни в спорта. В събота ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Водолей

Днешният ден ще е силно активен. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. На всичкото отгоре някой в последния момент ще Ви окаже съдействие и ще успеете да си свършите работата. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Риби

Голям процент от Рибите са подвластни на отлично настроение в събота, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Не пътувайте и не се напрягайте с физическа работа. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе