31-годишна българка бе жестоко убита от приятеля си в Германия

Снимка: Facebook

Тялото на 31-годишната Силвия Бойчева е открито в полето край град Охтендунг, провинция Рейндланд-Пфалц в Германия на 18 декември от случаен минувач.

Силвия е българка, живееща в град Круфт с 10-годишния си син. Тя е била изнасилена, застреляна с 2 куршума в главата, а тялото й изхвърлено на полето и подпалено, за да не бъде разпозната.

YouTube

На Коледа криминалистите в Кобленц са задържали 34-годишния приятел на Силвия – Мехмет Б. Мъжът обаче отказва да съдейства на властите. Съседи на двойката разказали пред полицията, че двамата често карали, информира местна медийна агенция.

Наблюдаващият прокурор заяви пред местните медии, че е бил шокиран от гледката на овъгленото тяло и неописуемата жестокост, с която е било извършено убийството. „Жертвата е била залята с бензин и запалена“, каза още той.

От прокуратурата и полицията обаче отказват повече информация, тъй като предстоят множество разпити и събиране на допълнителни сведения за връзката на българката и приятеля й, завършила с бруталното й убийство.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе