Дневен хороскоп за 11 януари

© Pixabay.com

Овен

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Обърнете внимание на кариерата си като цяло, опитвайте се да изградите добри взаимоотношения с колегите на работното си място. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.

YouTube

Телец

Понеделник ще внесе известно вълнение сред Телците. Не подценявайте работата си, имате задачи, които, ако не се разсейвате, ще свършите навреме. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Обърнете внимание на семейството си. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Днес трябва да избягвате споровете.

Близнаци

Понеделник е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Амбициите Ви са осъществими, но трябва сериозна работа. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция. Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Рак

В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Днес е препоръчително да се владеете, защото предстои още работа с хората от обкръжението Ви. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за Вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Лъв

Понеделник ще внесе известно вълнение сред Лъвовете. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Ще научите факти от работата на конкуренцията и това в известна степен ще Ви улесни. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Дева

Понеделник е, а Вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Днес вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. С малко пари можете да постигнете много. Навлизате в период, през който ще получите добри възможности за бизнеса си, както и за работата с финанси, за взимането на кредити. В понеделник обаче не предприемайте нови инициативи. В понеделник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Везни

Понеделник носи успех на Везните. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Напрегнатата небесна конфигурация в понеделник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Отложете деловите разговори, свързани с пряката Ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота Ви. Ще Ви изненадат трудности свързани със семейните Ви задължения. И Везните разполагат с чудесни възможности за хубави делови постижения, за парични печалби и успешна реализация на личните намерения но само при условие, че действат самостоятелно по целите си. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Скорпион

Понеделник говори за много удобства, а преобладаващата част от Скорпионите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Може да обърнете по-голямо внимание на бизнеса си, на свързаната с финанси работа, както и на партньорските си взаимоотношения. понеделник посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Днешният ден ще е добър за покупки след работно време. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Стрелец

Понеделник говори за много удобства, а преобладаващата част от Стрелците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Утрешният ден ще не е подходящ за професионални изяви, освен ако не се занимавате с психология или ако не сте човек на изкуството. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Днешният ден е много подходящ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отлагане. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, за да не Ви налегнат парични проблеми в бъдеще. Бъдете дипломатични и тактични.

Козирог

В понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. За онези, които търсят работа денят може да се окаже особено благоприятен. В понеделник се движете повече и планирайте срещи. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Водолей

Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. През понеделник ще е добре, ако заложите на рутинната работа и на изпълнението на ежедневните си задачи и ангажименти. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Риби

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия. Отделете време за интелектуалните си необходимости. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Време е да се  погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. В работата си обръщайте внимание на детайлите и довършвайте това, което сте започнали. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе