Дневен хороскоп за 14 януари

Овен

Четвъртък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. За представителите на Овен се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

YouTube

Телец

Четвъртък ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. През четвъртък внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските Ви взаимоотношения. За представителите на Телец се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Бъдете оптимисти.

Близнаци

Четвъртък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Близнаците. Четвъртък е доста хубав ден за Близнаците от гледна точка на постижения в лично и делово отношение. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Намерете начин да се отпуснете.

Рак

В четвъртък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Вечерта късметът ще Ви следва и в любовта. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви.Опитът показва, че диалогът е важен и помага. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция.Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Днешният ден ще не е благоприятен за професионални изяви и пътувания, както и за работа или контакти с хора, свързани с чужбина. Днес е ден за пожелавания, използвайте го правилно.

Лъв

Четвъртък е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Обуздайте напиращите Ви отрицателни емоции и избягвайте нежеланите теми.Само може да влошите отношенията си с човек, от когото сте зависими. Все пак участвайте активно в екипната работа и изразявайте мнението си ясно и недвусмислено. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Дева

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност. Без семейството си ще се чувствате нещастни, но там май нещата не вървят както Ви се иска. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Днешният ден е добър за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Везни

Днешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Предстои Ви ден на емоции, изискващ задължителен анализ на работата Ви до момента.При необходимост потърсете помощта на близките си и на Вашите колеги. Добре ще е днес да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. Малко по-нервен е утрешния ден, защото е свързан с даване на пари, а това никому не е приятно. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Скорпион

Четвъртък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Скорпионите. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Онези от Вас, които имат стабилна работа и са добре заплатени, рискуват да пропилеят възможността си за професионален растеж. Отделете време за семейството си. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Стрелец

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Анализирайте работата си, за да се справите. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Така или иначе утре звездите Ви обещават късмет с парите. Четвъртък носи изпитания и предизвикателства.

Козирог

В четвъртък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Работният Ви ден ще протече спокойно, ако вършите безупречно работата си и предпочетете уединението. четвъртък посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Изясняват се нещата и в любовта. Днес трябва да избягвате споровете.

Водолей

В четвъртък не се претоварвайте. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Днешният ден е благоприятен за пътувания, за учене, за контакти или работа с хора в чужбина. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Днес дайте инициативата на другите.

Риби

Бъдете отговорни към своите постъпки. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Важен делови разговор ще Ви даде възможност да прецените нивото на доверие към партньорите си. Отделете време за семейството си. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите Ви. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе